Di-Et-Tri is dé studievereniging voor de studenten van de opleiding Voeding & Gezondheid in Wageningen. Di-Et-Tri is een zeer veelzijdige, actieve vereniging. Er wordt veel georganiseerd om de band tussen voedingsstudenten te vergroten zoals feesten, borrels en uitjes.

Foodcie

Hi allemaal,

Wij zijn de nieuwe commissie van Di-Et-Tri, namelijk: de FoodCie! We zijn 10 enthousiaste meiden die houden van samen koken, bakken en ook niet onbelangrijk: eten! We hopen jullie met onze activiteiten net zo enthousiast te maken. Dit willen we doen door voor jullie te koken, maar ook samen met jullie te koken en bakken. Denk hierbij aan: workshops, taartbak-wedstrijden en maaltijden die door ons verzorgd worden tijdens activiteiten van andere commissies.

Like onze facebook pagina ‘Foodcie Di-Et-Tri’ om op de hoogte te blijven van alle activiteiten die we organiseren en om inspiratie op te doen door middel van lekkere recepten. Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit die we kunnen organiseren? Mail dan naar: foodcie.diettri@gmail.com

 

Hopelijk zien we jullie snel bij één van onze activiteiten!

Leden van de Foodcie zijn:

Ilse Evers
Iris van Damme
Justine van Burgsteden
Laura Heusschen
Lotte Peters
Louella Schoemacher
Pleun van Iersel
Rinke Bossink
Sandra van Krimpen
Yipeng Luong
Sophie Wimmers
Iris Voskamp
Magda de Roon