Di-Et-Tri is dé studievereniging voor de studenten van de opleiding Voeding & Gezondheid in Wageningen. Di-Et-Tri is een zeer veelzijdige, actieve vereniging. Er wordt veel georganiseerd om de band tussen voedingsstudenten te vergroten zoals feesten, borrels en uitjes.

Foodcie

Hi allemaal,

Wij zijn een nieuwe commissie van Di-Et-Tri, namelijk: de FoodCie! We zijn een groep enthousiaste meiden die houden van samen koken, bakken en ook niet onbelangrijk: eten! We hopen jullie met onze activiteiten net zo enthousiast te maken. Dit willen we doen door voor jullie te koken, maar ook samen met jullie te koken en bakken. Denk hierbij aan: workshops, taartbak-wedstrijden en maaltijden die door ons verzorgd worden tijdens activiteiten van andere commissies. 

Like onze facebook pagina ‘Foodcie Di-Et-Tri’ om op de hoogte te blijven van alle activiteiten die we organiseren en om inspiratie op te doen door middel van lekkere recepten. Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit die we kunnen organiseren? Mail dan naar: foodcie.diettri@gmail.com.

Naast het organiseren van activiteiten heeft de Foodcie in 2017 ook een receptenboek uitgebracht! Hier staan verhaaltjes, weetjes en natuurlijk heerlijke recepten in. Meer hierover vindt je op de pagina van het receptenboek

Hopelijk zien we jullie snel bij één van onze activiteiten!

Leden van de Foodcie zijn:

Justine van Burgsteden
Lotte Peters
Pleun van Iersel
Sandra van Krimpen
Sophie Wimmers
Iris Voskamp
Magda de Roon
Marlon el Hasbani
Winnie Tao
Nathalie Dierichs
Sophie Terhaard
Manouk van Zoggel
Maaike Klappe
Nina van der Schoot